|
|
|
|
LEADER |
01377ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30686 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Soukupová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
|
246 |
|
|
|a Effect of Post-Ripening Processing of Natural Cheese on Biogenic Amine Production
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 47s. (60 243 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýr holandského typu
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a chemické metody
|
653 |
|
|
|a doba zrání a skladování
|
653 |
|
|
|a Dutch-type cheese
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a chemical methods
|
653 |
|
|
|a ripening and storage period
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25374
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|