Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soukupová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 47s. (60 243 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003377u 4500
001 zp30686
041 |a cze 
100 1 |a Soukupová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů 
246 |a Effect of Post-Ripening Processing of Natural Cheese on Biogenic Amine Production 
260 |c 2013 
300 |a 47s. (60 243 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr holandského typu 
653 |a biogenní aminy 
653 |a chemické metody 
653 |a doba zrání a skladování 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a biogenic amines 
653 |a chemical methods 
653 |a ripening and storage period 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25374  |y Plný text v Digitální knihovně UTB