catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Změna vybraných parametrů přír...
  • Holdings

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maděrová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Flasarová, Radka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
sýry holandského typu
texturní profilová analýza
proteolýza
volné aminokyseliny
Dutch - type cheese
texture profile analysis
proteolysis
free amino acids
bakalářská práce
Physical Description: 52 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
    by: Menšíková, Anna
    Published: (2013)
  • Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
    by: Křišťálová, Nikola
    Published: (2017)
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: (2015)
  • Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
    by: Charousová, Zuzana
    Published: (2016)
  • Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
    by: Michálková, Renata
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...