catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Súčasné trendy v balení čerstv...
  • Holdings

Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masláková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Janíček, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2014
Subjects:
balenie
mäso
ryby
packaging
meat
fish
bakalářská práce
Physical Description: 53 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb
    by: Pasz, Daniel
    Published: (2020)
  • Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb
    by: Pasz, Daniel
    Published: (2022)
  • Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
    by: Starostka, Petr
    Published: (2022)
  • Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků
    by: Skýpalová, Petra
    Published: (2018)
  • Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
    by: Skýpalová, Petra
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...