Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sledování vybraných senzorický...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Cibulka, Lukáš (Dissertant)
Other Authors Tremlová, Bohuslava (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
pšeničná celozrnná mouka
špaldová celozrnná mouka
žitná celozrnná mouka
cereálie
pohanka
ovesné vločky
ječné kroupy
senzorická analýza
wheat whole grain flour
spelt whole grain flour
rye whole grain flour
cereals
buckwheat
oat flakes
barley hulled grain
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description91 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
    by: Karasová, Martina
    Published: 2013
  • Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
    by: Nejezchlebová, Hana
    Published: 2011
  • Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
    by: Štulířová, Eva
    Published: 2012
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: 2010
  • Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
    by: Václavíková, Kateřina
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025