catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Sledování vybraných senzorický...
  • Holdings

Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cibulka, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Tremlová, Bohuslava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
pšeničná celozrnná mouka
špaldová celozrnná mouka
žitná celozrnná mouka
cereálie
pohanka
ovesné vločky
ječné kroupy
senzorická analýza
wheat whole grain flour
spelt whole grain flour
rye whole grain flour
cereals
buckwheat
oat flakes
barley hulled grain
sensory analysis
diplomová práce
Physical Description: 91 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
    by: Karasová, Martina
    Published: (2013)
  • Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
    by: Nejezchlebová, Hana
    Published: (2011)
  • Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
    by: Štulířová, Eva
    Published: (2012)
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: (2010)
  • Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
    by: Václavíková, Kateřina
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...