Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití hydrokoloidů při výrob...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hlaváčková, Petra (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
celiakie
hydrokoloidy
rostlinné gumy
škrob
pečivo
celiac disease
hydrocolloids
vegetable gums
starch
bread
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s. (11 516 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství
    by: Ptáčková, Alena
    Published: 2008
  • Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
    by: Bezděková, Karla
    Published: 2016
  • Plynotvorná schopnost bezlepkových těst
    by: Horutová, Radka
    Published: 2021
  • Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva
    by: Tomšíková, Lucie
    Published: 2013
  • Výroba bezlepkového pečiva a jeho uplatnění na trhu
    by: Večeřová, Božena
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025