catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Kvalita fritovacích olejů v rů...
  • Holdings

Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Permedla, Radim (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Tuky
oleje
fritování
TPM
teplota měření
Fats
oils
frying
temperature measurement
diplomová práce
Physical Description: 75 s. (14 524)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení kvality fritovacích olejů ve vybraných restauracích
    by: Kotůlek, Jakub
    Published: (2012)
  • Vliv tepelné zátěže na základní ukazatele kvality u vybraných potravinářských olejů
    by: Bartíková, Iva
    Published: (2011)
  • Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
    by: Vašková, Růžena
    Published: (2013)
  • Frying of food oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds and high temperatures
    Published: (2011)
  • Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
    by: Procházková, Eva
    Published: (2006)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...