catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Víno ve výživě člověka
  • Holdings

Víno ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vozdecká, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
vinná réva
víno
pěstitelské podmínky
nutriční hodnota
gastronomie
senzorické hodnocení
vinný olej
vinný ocet
grapes
wine
growing conditions
nutritional value
gastronomy
sensory evaluation of the wine
grape oil
wine vinegar
bakalářská práce
Physical Description: 46 s. (11 546 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv vybraných pěstitelských faktorů na révu vinnou a produkci révového vína
    by: Mikésková, Ivana
    Published: (2010)
  • Víno jako součást gastronomie
    by: Meisel, Petr
    Published: (2012)
  • Víno a gastronomie
    by: Kučerová, Petra
    Published: (2009)
  • Technologie výroby octa
    by: Dobešková, Michaela
    Published: (2011)
  • Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice
    by: Kupcová, Lenka
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...