catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Viv modifikace postupu pekařsk...
  • Holdings

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lichnovská, Vladislava (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Škrob
mazovatění
kukuřičná mouka
pekařský pokus
spaření
bezlepkové pečivo
corn kernel
corn flour
baking test
scalding
gluten free bakery products
diplomová práce
Physical Description: 63s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv kvality suroviny a podmínek extruze na kvalitu extrudovaných výrobků
    by: Lichnovský, Miroslav
    Published: (2012)
  • Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
    by: Zadražilová, Monika
    Published: (2011)
  • Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
    by: Havlíková, Renata
    Published: (2012)
  • A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
    by: Břežná, Anna
    Published: (2018)
  • Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
    by: Petrjanošová, Alena
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...