Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Porovnání účinku dvou typů dro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Solanský, Marek (Dissertant)
Other Authors Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
pšeničná mouka
droždí
mrazení
textura
senzorická analýza
wheat flour
yeast
freezing
texture
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description111 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv délky doby mražení těsta a množství použitého droždí na kvalitu rohlíků
    by: Stískalová, Iveta
    Published: 2012
  • Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
    by: Korcová, Markéta
    Published: 2011
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: 2010
  • Přídavek definovaných stabilizátorů na jakost tvarohových koláčů
    by: Miklová, Libuše
    Published: 2008
  • Kvalitativní změny u chleba s přídavkem mouky ze zrníček révy vinné
    by: Trnčák, Svatopluk
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025