Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Manufacture of Selected Cheese...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Salek, Richardos-Nikolaos (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
bílý sýr zrající v solném nálevu
Feta sýr
Teleme sýr
volné aminokyseliny
biogenní aminy
texturní profilová analýza
white brined cheeses
Feta cheese
Teleme cheese
free amino acids
biogenic amines
texture profile analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description94 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Daňková, Iveta
    Published: 2022
  • Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
    by: Bartoš, Milan
    Published: 2017
  • Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu
    by: Válková, Petra
    Published: 2013
  • Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
    by: Havranová, Markéta
    Published: 2012
  • Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
    by: Číhalová, Wendy
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025