catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv tvrdosti vody na technolo...
  • Holdings

Vliv tvrdosti vody na technologie zpracování pokrmů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skákal, Oldřich (Dissertant)
Other Authors: Pospíšil, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
tvrdost vody
vápník
hořčík
vápenato-uhličitanová rovnováha
stabilita vody
vodní kámen
chelatometrie
spektrometrie
demineralizace
separační membrány
iontová výměna
water hardness
calcium
magnesium
calcium-carbonate equilibrium
water stability
water stone
chelatometry
spectroscopy
demineralization
membrane separation
ion exchange
bakalářská práce
Physical Description: 81s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
    by: Havalová, Darina
    Published: (2007)
  • Stanovení a význam vápníku v dětské výživě
    by: Kadlecová, Hana
    Published: (2010)
  • Výživa při poruchách metabolismu vápníku
    by: Hísková, Lenka
    Published: (2015)
  • Význam Ca a vitaminu D v lidské výživě
    by: Kotásková, Eva
    Published: (2012)
  • Calcium signaling : from physiology to diseases
    by: Rajagopal, Senthilkumar,, et al.
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...