catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Polotovary pokrmů z brambor
  • Holdings

Polotovary pokrmů z brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toman, Patrik (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
brambory
technologie polotovarů z brambor
pokrmy z bramborových polotovarů
Potatoes
technology of semifinished potatoes products
disis from semifinished potatoes products
bakalářská práce
Physical Description: 59 s

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
    by: Pivodová, Jana
    Published: (2009)
  • Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
    by: Slaměníková, Hana
    Published: (2010)
  • Technologické zpracování brambor
    by: Prosser, Jiří
    Published: (2008)
  • Advances in potato chemistry and technology
    Published: (2016)
  • Advances in potato chemistry and technology
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...