Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití a aplikace dusitanové...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šímová, Jarmila (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Sůl
chlorid sodný
chlorid draselný
dusitan sodný
dusitan draselný
dusičnan sodný
dusičnan draselný
dusitanová solicí směs
dusičnanová solicí směs
Salmonella
Campilobacter
Escherichia
Yersenia
Clostridium
Listeria
N-nitrosaminy
rakovina
The salt
sodium chloride
potassium chloride
sodium nitrite
potassium nitrite
sodium nitrate
potassium nitrate
nitrite salting mixture
nitrate salt mixture
N-nitrosamines
cancer
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description78 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
    by: Doležalová, Alena
    Published: 2015
  • Vliv koncentrace NaCl a fosforečnanů na vlastnosti masných výrobků
    by: Gregovská, Ludmila
    Published: 2015
  • Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
    by: Lukšíčková, Lada
    Published: 2017
  • Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
    by: Martinek, Jakub
    Published: 2019
  • Stanovení obsahu dusičnanů v nápojích
    by: Večeřa, Jaromír
    Published: 2006

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025