catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Základní rysy gastronomie Fran...
  • Holdings

Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ptáčková, Ingrid (Dissertant)
Other Authors: Ivánek, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Francie
Španělsko
gastronomie
krajové speciality
historické kořeny
zvláštnosti kuchyně
nejtypičtější pokrmy
France
Spain
gastronomy
region specialties
historical roots
typical meals
rarities in cooking
bakalářská práce
Physical Description: 77s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Charakteristika vídeňské gastronomie
    by: Borženská, Veronika
    Published: (2012)
  • Modern gastronomy A to Z a scientific and gastronomic lexicon
    Published: (2010)
  • Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
    by: Černá, Kateřina
    Published: (2012)
  • Stravování v období novověku
    by: Plánková, Debora
    Published: (2019)
  • Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
    by: Vlach, Milan
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...