catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Analýza stavu spolupráce gastr...
Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Panák, Jozef
(Dissertant)
Other Authors:
Forman, Václav
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
Hotely
restaurace
gastronomie
gastronomické školství
klasifikace
služby
Hotels
restaurants
gastronomy
gastronomical schoolos
classification
services
bakalářská práce
Physical Description:
66 s. (12384 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd
by: Honešová, Eliška
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt zavedení hotelu kategorie First Class ve Zlíně
by: Mačková, Tereza
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Gastro & hotel : profi revue
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Společenská setkání a gastronomická pravidla uplatňována v rámci poskytování služeb ve společném stravování
by: Seidlerová, Sabina
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Estetické vnímání gastronomie
by: Ondrová, Veronika
Published: (2013)
×
Loading...