Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Panák, Jozef (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 66 s. (12384 znaků)

Cover

LEADER 01388ntm a22003857u 4500
001 zp25766
041 |a cze 
100 1 |a Panák, Jozef  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza stavu spolupráce gastronomických škol, hotelů a restaurací 
246 |a Analysis of Cooperation Situation of Gastronomical Schools, Hotels and Restaurants. 
260 |c 2012 
300 |a 66 s. (12384 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Hotely 
653 |a restaurace 
653 |a gastronomie 
653 |a gastronomické školství 
653 |a klasifikace 
653 |a služby 
653 |a Hotels 
653 |a restaurants 
653 |a gastronomy 
653 |a gastronomical schoolos 
653 |a classification 
653 |a services 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22477  |y Plný text v Digitální knihovně UTB