Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Palíšková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 8 086 znaků

Cover

LEADER 01210ntm a22003137u 4500
001 zp25764
041 |a cze 
100 1 |a Palíšková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu 
246 |a Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin 
260 |c 2013 
300 |a 8 086 znaků 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentace 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a fermentation 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24480  |y Plný text v Digitální knihovně UTB