|
|
|
|
LEADER |
01210ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25764 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Palíšková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
|
246 |
|
|
|a Lactic Acid Bacteria in Food of Non-milk Origin
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 8 086 znaků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24480
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|