catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Nutriční hodnocení úrovně stra...
  • Holdings

Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nevřalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
výživa
nutriční faktor
HACCP
školní stravování
výživové doporučení
nutrition
nutrition factor
school catering
nutrition recommendation
diplomová práce
Physical Description: 82 s. (91 534 znaků).

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice
    by: Holomucká, Gabriela
    Published: (2011)
  • Výživa při prevenci civilizačních onemocnění v uzavřeném systému stravování
    by: Huvarová, Jitka
    Published: (2021)
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování
    by: Procházková, Jana
    Published: (2011)
  • Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.
    by: Kovač, Lukáš
    Published: (2012)
  • Sestavení nových dávek potravin pro zabezpečení stravování vojáků
    by: Ondrušíková, Ingrid
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...