catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv grilování na reologické v...
  • Holdings

Vliv grilování na reologické vlastnosti masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
maso
textura
drůbeží
vepřové
hovězí
pevnost
soudržnost
elasticita
lepivost
hmotnostní ztráty
meat
texture
poultry
pork
beef
strength
compactness
elasticity
adhesive power
weight losses
diplomová práce
Physical Description: 99 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: (2018)
  • Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
    by: Patová, Andrea
    Published: (2017)
  • Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
    by: Navrátilová, Ivana
    Published: (2010)
  • Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
    by: Mráziková, Diana
    Published: (2020)
  • Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
    by: Novotná, Tereza
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...