catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Způsoby jímání aromatických lá...
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Ondrušíková, Drahomíra
(Dissertant)
Other Authors:
Valášek, Pavel
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2012
Subjects:
ovoce
ovocná šťáva
aromatické látky
jímání
zahušťování ovocných šťáv
fruits
fruit juices
aromatic compounds
collecting
thickening process of fruit
bakalářská práce
Physical Description:
46 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů
by: Machalová, Magdaléna
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
by: Lukaszczyková, Karla
Published: (2018)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
by: Kukačka, Roman
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
by: Slanicay, Gabriel
Published: (2023)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fruits of warm climates
by: Morton, Julia Frances, 1912-1996
Published: (2013)
×
Loading...