Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrušíková, Drahomíra (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01375ntm a22003617u 4500
001 zp25667
041 |a cze 
100 1 |a Ondrušíková, Drahomíra  |4 dis 
245 1 0 |a Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv 
246 |a Methods of Collecting Aromatic Compounds During the Thickening Process of Fruit Juices 
260 |c 2012 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a ovocná šťáva 
653 |a aromatické látky 
653 |a jímání 
653 |a zahušťování ovocných šťáv 
653 |a fruits 
653 |a fruit juices 
653 |a aromatic compounds 
653 |a collecting 
653 |a thickening process of fruit 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22868  |y Plný text v Digitální knihovně UTB