|
|
|
|
LEADER |
01375ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25667 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondrušíková, Drahomíra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
|
246 |
|
|
|a Methods of Collecting Aromatic Compounds During the Thickening Process of Fruit Juices
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a ovocná šťáva
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a jímání
|
653 |
|
|
|a zahušťování ovocných šťáv
|
653 |
|
|
|a fruits
|
653 |
|
|
|a fruit juices
|
653 |
|
|
|a aromatic compounds
|
653 |
|
|
|a collecting
|
653 |
|
|
|a thickening process of fruit
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22868
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|