catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Význam čokolády pro výživu a z...
  • Holdings

Význam čokolády pro výživu a zdraví člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrádková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Čokoláda pro naše tělo
výrobou
vliv čokolády na zdraví
Chocolate and our body
production
chocolate on health
bakalářská práce
Physical Description: 65 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Kvalita čokolády různého geografického původu
    by: Morávková, Anna
    Published: (2023)
  • Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
    by: Ležáková, Iva
    Published: (2024)
  • Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
    by: Kratochvil, Jiří
    Published: (2018)
  • Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
    by: Hofmanová, Jana
    Published: (2020)
  • Moderní trendy v technologii výroby čokolády
    by: Andrýsková, Veronika
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...