Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Stanovení optimálních podmínek...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dvořáková, Vlasta (Dissertant)
Other Authors Brančová, Věra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
kynuté těsto
droždí
hladká mouka
tažný margarín
cukr moučka
vejce
kvásek
leavened dough
plunder dough
yeast
plain flour
margarine
icing sugar
eggs
leavening
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description69 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
    by: Dvořáková, Vlasta
    Published: 2014
  • Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání
    by: Permedlová, Pavlína
    Published: 2011
  • Srovnání produkce kypřicího plynu v bezlepkových těstech
    by: Čurečková, Klára
    Published: 2016
  • Plynotvorná schopnost bezlepkových těst
    by: Horutová, Radka
    Published: 2021
  • Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
    by: Huvarová, Jitka
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025