catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vlastnosti červeného vína a je...
  • Holdings

Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Málková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
réva vinná
odrůdy vinné révy
zpracování révy vinné
vlastnosti červeného vína
červené víno v gastronomii
víno a jídlo
grapevine
grapevarieties
vineprocessing
properties of red wine
red wine in gastronomy
wine and food
bakalářská práce
Physical Description: 59 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
    by: Masaříková, Lucie
    Published: (2011)
  • Odrůdy vín pěstovaných na Slovácku a jejich oblíbenost mezi spotřebiteli
    by: Zálešáková, Lenka
    Published: (2012)
  • Modelový postup výroby červeného a růžového vína
    by: Mizeríková, Kateřina
    Published: (2013)
  • Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií
    by: Kovář, Roman
    Published: (2008)
  • Víno a gastronomie
    by: Kučerová, Petra
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...