Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití sýrů v Gastronomii
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití sýrů v Gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Čajková, Christelle (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
sýry
gastronomie
bílkoviny
výživa
Cheeses
gastronomy
protein
nutrition
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description54 s. (59 166 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
    by: Budínková, Nikola
    Published: 2011
  • Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
    by: Šnajdrová, Zuzana
    Published: 2012
  • Uplatnění nových netradičních surovin v sektoru gastronomie
    by: Hanáková, Irena
    Published: 2008
  • Využití mořských řas v gastronomii
    by: Slováčková, Lucie
    Published: 2011
  • Využití vybraných bylin v gastronomii
    by: Czyžová, Lucie
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025