Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití metody TGGE pro studiu...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití metody TGGE pro studium vybraných bakterií mléčného kvašení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sobel, Richard (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
bakterie mléčného kvašení
sýr Eidam
zrání sýrů
gelová elektroforéza v teplotním gradientu
deoxyribonukleová kyselina
polymerázová řetězová reakce
Lactic Acid Bacteria
Cheese Edam
cheese ripening
Temperature Gradient Gel Electrophoresis
Deoxyribonucleic acid
Polymerase chain reaction
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description82 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
    by: Nenutilová, Lenka
    Published: 2011
  • Změny distribuce dusíkatých látek v průběhu zrání eidamských sýrů
    by: Weiserová, Eva
    Published: 2009
  • Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
    by: Michálková, Renata
    Published: 2011
  • Produkce bakteriocinů izolovanými bakteriemi mléčného kvašení
    by: Vančuříková, Jana
    Published: 2010
  • Možnosti akcelerace zrání sýrů
    by: Přepechalová, Veronika
    Published: 2018

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025