Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sladidla v mléčných výrobcích...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Sladidla v mléčných výrobcích a potravinových doplňcích obsahujících syrovátku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Horák, Václav (Dissertant)
Other Authors Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Nesacharózová sladidla
sladivost
sladká chuť
diabetes mellitus
mléčné výrobky
jogurt
mražený smetanový krém
syrovátka
syrovátkové proteiny
syrovátkové koncentráty
syrovátkové izoláty
hydrolyzované syrovátkové proteiny
non - sucrose sweeteners
sweetness
sweet taste
dairy products
yogurt
dairy ice cream
whey
whey proteins
whey protein concentrates
whey protein isolates
hydrolyzed whey proteins
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description62 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
    by: Hejdová, Alena
    Published: 2009
  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: 2020
  • Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek
    by: Doubrava, Jiří
    Published: 2023
  • Fermentované syrovátkové nápoje
    by: Žák, Michal
    Published: 2020
  • Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
    by: Drcmánková, Lucie
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025