Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Chemická rizika při přípravě p...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Chemická rizika při přípravě pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kavečková, Jana (Dissertant)
Other Authors Severová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Maillardova reakce
oxidace lipidů
pokročilá glykace
toxické sloučeniny
Maillard reaction
oxidation of lipids
advanced glycation
toxic compounds
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description58 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Maillardova reakce
    by: Marxová, Žaneta
    Published: 2011
  • Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
    by: Šenk, Radoslav
    Published: 2023
  • Antioxidanty - přírodní a syntetické látky
    by: Miturová, Veronika
    Published: 2009
  • Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
    by: Kostková, Vratislava
    Published: 2023
  • Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
    by: Přívarová, Gabriela
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025