Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Zvýšení nutriční hodnoty ovocn...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Zvýšení nutriční hodnoty ovocné kojenecké a dětské výživy přídavkem mléčné bílkoviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Macháčková, Hana (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
ovocná kojenecká a dětská výživa
tvaroh
jogurt
smetana
nutriční hodnota
bílkoviny
aminokyseliny
index esenciálních aminokyselin
fruit infant and baby food
cottage cheese
yoghurt
cream
nutritional value
proteins
amino acids
essential amino acid index
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description92 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
    by: Minaříková, Lucie
    Published: 2013
  • Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
    by: Pavlátová, Viktorie
    Published: 2011
  • Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
    by: Ciprysová, Zuzana
    Published: 2009
  • Aminokyseliny produkované mikroorganizmy a možnosti jejich stanovení
    by: Lorencová, Eva
    Published: 2008
  • Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků.
    by: Sekulová, Petra
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025