Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv obsahu škrobu v pšeničné...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pinďáková, Marcela (Dissertant)
Other Authors Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
škrob
amylóza
amylopektin
využití škrobu
lepek
obilné zrno
reologie pšeničného těsta
starch
amylose
amylopectin
utilization of starch
gluten
cereal grain
rheology of wheat dough
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description108 s. (118 138 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
    by: Janíková, Zuzana
    Published: 2011
  • Nové trendy zpracování škrobu
    by: Válková, Dagmar
    Published: 2010
  • Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
    by: Bačáková, Martina
    Published: 2013
  • Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
    by: Chrvalová, Lucie
    Published: 2009
  • Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
    by: Blažková, Adéla
    Published: 2007

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025