Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Mikrobiologická charakteristik...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Plšková, Mária (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageSlovak
Published 2011
Subjects
tavený syr
taviace soli
kyselina adipová
mikrobiologická charakteristika
processed cheeses
emulsifying agent
adipic acid
microbiological characteristic
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description39 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
    by: Jedličková, Lenka
    Published: 2010
  • Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
    by: Šantová, Kristýna
    Published: 2022
  • Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.
    by: Galiová, Lucie
    Published: 2009
  • Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
    by: Žíla, Petr
    Published: 2017
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025