catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Mikrobiologická charakteristik...
  • Holdings

Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plšková, Mária (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2011
Subjects:
tavený syr
taviace soli
kyselina adipová
mikrobiologická charakteristika
processed cheeses
emulsifying agent
adipic acid
microbiological characteristic
bakalářská práce
Physical Description: 39 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
    by: Jedličková, Lenka
    Published: (2010)
  • Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
    by: Šantová, Kristýna
    Published: (2022)
  • Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.
    by: Galiová, Lucie
    Published: (2009)
  • Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
    by: Žíla, Petr
    Published: (2017)
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...