Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Ternární směsi vybraných fosfo...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slavíková, Štěpánka (Dissertant)
Other Authors Weiserová, Eva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
tavený sýr
tavicí soli
texturní vlastnosti
tvrdost
relativní lepivost
kohezivnost
processed cheese
emulsifying salts
texture parameters
hardness
adhesiveness and cohesiveness
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s., 7 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Slavíková, Štěpánka
    Published: 2013
  • Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Mančík, Pavel
    Published: 2013
  • Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
    by: Mynarčíková, Lucie
    Published: 2012
  • Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
    by: Šantová, Kristýna
    Published: 2022
  • Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Novák, Pavel
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025