catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv přídavku 1-monoacylglycer...
  • Holdings

Vliv přídavku 1-monoacylglycerolů na jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Galářová, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Tavený sýr
1-monoacylglycerol
senzorická analýza
dynamická oscilační reometrii
Processed cheese
melting salts
sensory quality
consistency
reology
caseinate
nutrition
food industry
diplomová práce
Physical Description: 74, 16 s. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv přídavku karagenanů na jakost tavených sýrů
    by: Kovářová, Petra
    Published: (2007)
  • Vliv obsahu reworku na konzistenci tavených sýrů
    by: Popková, Romana
    Published: (2018)
  • Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
    by: Lyčková, Natálie
    Published: (2023)
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: (2023)
  • Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
    by: Dostálová, Jolana
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...