catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv monolaurinu na růst sporu...
  • Holdings

Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gergela, David (Dissertant)
Other Authors: Doležálková, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
monoacylglycerol kyseliny laurové
tavený sýr
Bacillus cereus
Bacillus subtilis
Clostridium sporogenes
Clostridium butyricum
monolaurin
processed cheese
bakalářská práce
Physical Description: 52 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
    by: Navrátil, Jan
    Published: (2011)
  • Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných pokrmech
    by: Pospíšilová, Zuzana
    Published: (2007)
  • Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
    by: Lukešová, Martina
    Published: (2006)
  • Výskyt bakterií rodu Bacillus v dehydrovaných potravinách
    by: Táborská, Kateřina
    Published: (2009)
  • Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
    by: Nováková, Adéla
    Published: (2006)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...