catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Senzorické porovnání uzenářský...
  • Holdings

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švrčková, Daniela (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
druhy mas
technologie výroby masných výrobků
producenti
kinds of meats
technology of production meat products
producers
bakalářská práce
Physical Description: 56 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
    by: Krčmářová, Lenka
    Published: (2013)
  • Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků
    by: Maňásková, Veronika
    Published: (2011)
  • Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
    by: Dědek, Stanislav
    Published: (2011)
  • Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
    by: Hladíková, Zuzana
    Published: (2015)
  • Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
    by: Krmelová, Adéla
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...