catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití a aplikace glutamanu s...
  • Holdings

Využití a aplikace glutamanu sodného v potravinářské praxi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kalnická, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
glutaman sodný
kyselina glutamová
umami
bílkovinný hydrolyzát
spotřebitelská hlediska
potravinářská hlediska
výroba
monosodium glutamate
glutamic acid
protein hydrolyzate
consumer perspektive
food terms
production
bakalářská práce
Physical Description: 45 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Hýžová, Jarmila
    Published: (2018)
  • Aminokyselinové složení bezlepkových mouk
    by: Šmehlíková, Monika
    Published: (2014)
  • Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
    by: Pavlátová, Viktorie
    Published: (2011)
  • Glial amino acid transporters
    Published: (2017)
  • MGlu receptors
    Published: (2017)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...