catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití zlepšujících přípravků...
  • Holdings

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vítková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Klíčová slova: zlepšující přípravek
Diapol
pekařská a cukrářská výroba
kompletní směs
IREKS - ENZYMA
Keywords: improving product
bakery and confectionery production
a complete mixture
IREKS - Enzymes
bakalářská práce
Physical Description: 46 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
    by: Budínková, Nikola
    Published: (2011)
  • Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
    by: Říhová, Alena
    Published: (2008)
  • Polymer/polyhedral oligomeric silsesquioxanes (POOS) nanocomposites
    by: Fenyk, Jan
    Published: (2006)
  • Mikrobiologická kvalita sušených pekařských směsí
    by: Gondová, Blanka
    Published: (2010)
  • Podnikatelský plán na založení nového cukrářského podniku
    by: Šmehlíková, Barbara
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...