catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití zlepšujících přípravků...
  • Holdings

Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Budínková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Gastronomie
zlepšující přípravky
racionální výživa
potravinové alergie
Gastronomy
improving preparation
rational nutrition
food allergies
bakalářská práce
Physical Description: 57 s. (10 136)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
    by: Říhová, Alena
    Published: (2008)
  • Využití sýrů v Gastronomii
    by: Čajková, Christelle
    Published: (2012)
  • Současné poznatky o entomofágii v gastronomii
    by: Fialová, Věra
    Published: (2011)
  • Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii
    by: Šnajdrová, Zuzana
    Published: (2012)
  • Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
    by: Oliver, Radek
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...