catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Studium kvality biojogurtů a d...
  • Holdings

Studium kvality biojogurtů a dalších vybraných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zaoralová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
ekologické zemědělství
biojogurt
bio zakysaná smetana
bio tvaroh
mikrobiologie
senzorické hodnocení
organic farming
organic yogurt
organic sour cream
organic curd
microbiology
sensory evaluation
diplomová práce
Physical Description: 76 s., přílohy 5 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Charakteristika mikrobiologických a organoleptických vlastností biopotravin
    by: Zaoralová, Veronika
    Published: (2009)
  • Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
    by: Mazalová, Sandra
    Published: (2014)
  • Produkce mléka a mléčných výrobků ekofarem na Českomoravské vrchovině
    by: Koukal, Vojtěch
    Published: (2011)
  • Environmentální vlivy působící na produkci Bio vín v Moravské oblasti
    by: Kunovjánková, Hana
    Published: (2016)
  • Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci
    by: Václavíková, Agáta
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...