catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Aditiva přidávaná na úpravu kv...
  • Holdings

Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Korcová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
mražení
jemné pečivo
pšeničná mouka
voda
droždí
sůl
cukr
tuk
aditiva
arabská guma
zlepšující přípravek Frosty
reologie
senzorická analýza
refrigeration
pastry
wheat flour
water
yeast
salt
sugar
fat
additives
arabic gum
Frosty improver
rheology
sensory analysis
diplomová práce
Physical Description: 97 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva
    by: Tomaničková, Tereza
    Published: (2023)
  • Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
    by: Šmehlíková, Monika
    Published: (2011)
  • Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
    by: Solanský, Marek
    Published: (2012)
  • Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
    by: Huvarová, Jitka
    Published: (2023)
  • Vliv délky doby mražení těsta a množství použitého droždí na kvalitu rohlíků
    by: Stískalová, Iveta
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...