Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Hodnocení výtěžnosti při výrob...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Blahová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
maso
vepřové maso
bílkoviny
tuky
vaznost
solení
aditiva
výtěžnost uzeného vepřového masa
vepřová kýta
vepřová krkovice
vepřová kotleta
meat
pork
proteins
fats
retention
salt
additive
yield
smoked meat
chop
neck and ham
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description81 s., 1 s. tab. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků
    by: Matyášová, Kateřina
    Published: 2017
  • Zvýšení výtěžnosti libové svaloviny využitím nové technologie Marel StreamLine
    by: Piskláková, Lucie
    Published: 2012
  • Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování
    by: Koníčková, Nikola
    Published: 2014
  • Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase
    by: Kloudová, Markéta
    Published: 2013
  • Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny
    by: Pich, Tomáš
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025