catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Distribuce obsahu volných amin...
  • Holdings

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flasarová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
sýry holandského typu
volné aminokyseliny
biogenní aminy
iontově-výměnná kapalinová chromatografie
Dutch - type cheese
free amino acids
biogenic amines
ion - exchange liquid chromatography
diplomová práce
Physical Description: 84 s. (127 375 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
    by: Maděrová, Simona
    Published: (2013)
  • Stanovení volných aminokyselin
    by: Ivičičová, Barbora
    Published: (2008)
  • Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
    by: Zálešáková, Ludmila
    Published: (2011)
  • Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
    by: Flasarová, Radka
    Published: (2009)
  • Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
    by: Ogurková, Natálie
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...