catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Provozní kontrola při výrobě m...
  • Holdings

Provozní kontrola při výrobě másla

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Linhartová, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
máslo
živočišné tuky
rostlinné tuky
obsah vody
aktivní kyselost
obsah soli
obsah netuků
obsah volných mastných kyselin
butter
animal fats
plant fats
fatty acids
nutrition
water content
active acidity
salt content
non-fat content
content of free fatty acids
bakalářská práce
Physical Description: 62 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra
    by: Slaninová, Helena
    Published: (2013)
  • Trans fats alternatives
    Published: (2005)
  • Trans fats alternatives
    Published: (2005)
  • Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků
    by: Režná, Lucie
    Published: (2020)
  • Fatty acids in foods and their health implications
    Published: (2007)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...