Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv definovaných přídatných l...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pečivová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
přídatné látky
mouka
cereálie
reologie těsta
emulgátory
monoacylglyceroly
senzorická analýza
aditives
flour
cereals
rheology of dough
emulgatores
monoacylglycerols
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description118 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.
    by: Turečková, Romana
    Published: 2009
  • Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
    by: Borutová, Andrea
    Published: 2008
  • Vliv definovaných přídatných látek na technologické a pekárenské vlastnosti pšeničného těsta disertační práce = The influence of defined additives on technological and bakery properties of the wheat flour dough
    by: Pečivová, Pavlína, 1983-
    Published: 2009
  • Vliv definovaných přídatných látek na technologické a pekárenské vlastnosti pšeničného těsta = The influence of defined additives on technological and bakery properties of the wheat flour dough : teze disertační práce
    by: Pečivová, Pavlína, 1983-
    Published: 2009
  • Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
    by: Štulířová, Eva
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025