Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Úprava surovin a podmínek výro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Thon, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Vařený sýr
tvaroh
mléko
Cooked cheese
cottage cheese
milk
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description58 s. (67 116 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků
    by: Marcoňová, Ludmila
    Published: 2023
  • Chemické složení a vlastnosti ovčího a kozího mléka
    by: Adámková, Lenka
    Published: 2010
  • Sýr jako dárkový předmět
    by: Novák, Pavel
    Published: 2011
  • Stanovení vitaminu B2 v mléce a mléčných výrobcích
    by: Nohálová, Zuzana
    Published: 2008
  • Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
    by: Slančíková, Lucie
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025