Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Česká gastronomie v 21. stolet...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Česká gastronomie v 21. století

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Macourková, Lenka (Dissertant)
Other Authors Forman, Václav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
historie gastronomie
česká tradice v gastronomii
regionální gastronomie
současné trendy v české gastronomii
jedlé květy v gastronomii
gastronomie šesti smyslů
molekulární gastronomie a mixologie
zážitková gastronomie
history of gastronomy
tradition Czech cuisine in gastronomy
regional cuisine
contemporary trends in Czech cuisine
edible flowers in gastronomy
six senses gastronomy
molecular gastronomy and mixology
experiences gastronomy
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description99 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Efektivní využití nástrojů podpory prodeje v gastronomii
    by: Ryška, Lukáš
    Published: 2016
  • Využití jedlých květů v gastronomii
    by: Krpec, Petr
    Published: 2012
  • Gastronomie a její vývoj ve společnosti
    by: Plochý, Pavel
    Published: 2010
  • Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
    by: Vlach, Milan
    Published: 2009
  • Estetické vnímání gastronomie
    by: Ondrová, Veronika
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025