catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Hodnocení kvality vybraných od...
  • Holdings

Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kyseláková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
pšenice
jakostní parametry
reologie
farinograf
extenzograf
alveograf
pekařský pokus
wheat
quality parameters
rheology
farinograph
extenzograph
alveograpf
test baking
diplomová práce
Physical Description: 68 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Zkoumání změn kvalitativních parametrů v závislosti na počasí (srážek a teplot) u potravinářské pšenice.
    by: Vaclová, Hana
    Published: (2009)
  • Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
    by: Juříková, Kateřina
    Published: (2010)
  • Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva
    by: Zadražilová, Monika
    Published: (2011)
  • Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské
    by: Vlachová, Zuzana
    Published: (2012)
  • Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
    by: Říhová, Alena
    Published: (2008)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...