Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití hydrokoloidů v drůbeží...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Švédová, Žaneta (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
hydrokoloidy
aditiva
drůbeží masné výrobky
analýza sortimentu
hydrocolloids
additives
poultry meat products
analysis range
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description79 s., 20 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
    by: Vaňková, Kateřina
    Published: 2011
  • Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
    by: Čalová, Alice
    Published: 2024
  • The effects of selected phosphate salts and hydrocolloids on the textural properties of meat products doctoral thesis = Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
    by: Nguyen, Huynh Bach Son Long, 1979-
    Published: 2012
  • The effects of selected phosphate salts and hydrocolloids on the textural properties of meat product = Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků : doctoral thesis summary
    by: Nguyen, Huynh Bach Son Long, 1979-
    Published: 2013
  • Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
    by: Zbrožková, Veronika
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025